24 Aralık 2007 Pazartesi

Beklenen açıklama!

Tamer Korkmaz son olarak 17 Ekim 2007 Tarihinde "Satılmış!" yazısıyla çıkmıştı okurlarının karşısına. Yazarın müdavimleri o günden sonra Zaman Gazetesinde bir daha Tamer Korkmaz imzalı bir yazı göremedi ve yazar ile gazete arasındaki ilişkinin kopukluğuna dair net bir açıklama da bu güne kadar yapılmadı.

Bu gün Ekrem Dumanlı Bir yazara veda başlığı altında beklenen açıklamayı yaptı. Bu ayrlılığın sebebinin ne olduğu noktasında bu güne kadar çok şey yazılıp çizilmişti, Dumanlı bunların bir kısmı için tezvirat da dese bu ayrlığın görünürde makul bir sebebinin olmayışı kafalarda soru işaretlerinin oluşmasının en büyük sebebi. Korkmaz yazdığı dönemde Zaman Gazetesinin tartışmasız en güçlü kalemiydi ve Dumanlı'nın yazısında da değindiği okur merakı (belki tepkisi) bize gösteriyor ki Zaman Gazetesi ciddi bir kan kaybı yaşamıştır.

Tamer Korkmaz'ın bundan sonra hangi gazetede yazacağı konusunda da çeşitli iddialar gündemde, nerede yazacağını kesin olarak bilmesek de Korkmaz'ın yeni adresinde de Arzın Merkezine seyahate devam edeceğinden şüphemiz yok...

Hiç yorum yok: